Показать сообщение отдельно
Старый 15.11.2024, 11:41
Your_best_friend Your_best_friend вне форума
Любитель

Квіткова революція сталася за останні роки)))) пам'ятаю, як ще десять років тому вибір тюльпанів для оптової закупівлі був, м'яко кажучи, обмежений. От мій знайомий флорист завжди замовляв класичні сорти: Pink Ardour, Marathon Champion чи Strong Love. І хоча ці сорти гарні, стильні, але, зізнаюся, трохи набридали, бо клієнти починали хотіти чогось нового, а тепер Рай Флора і схожі виробники просто перевернули уявлення про тюльпани. Півонієвидні, фарбовані, ексклюзивні! Пам'ятаю, коли вперше побачила фарбовані тюльпани, навіть не повірила, що таке можливо. А коли дійшла черга до таких красенів, як Nikon чи Galileo, то це вже була любов з першого погляду.
Один раз я замовила ексклюзивний сорт Valeska для весільної композиції. Наречена аж ахнула: "Це точно тюльпани? Такі витончені, такі ніжні!" А квітникар, у якого я їх купувала, сказав: "Тепер ми вирощуємо квіти не лише для масового ринку, а й для естетів". І він правий, бо такі сорти — це не просто квіти, а справжнє мистецтво.

Це, до речі, ще й про довіру до якості. Раніше, бувало, тюльпани приїжджали з короткими ніжками чи швидко в’янули. А тепер завдяки досвіду таких виробників, як Рай Флора, ми отримуємо міцні, витривалі квіти, які стоять у вазі довго й радують кожного. От що значить досвід і любов до справи!