Показать сообщение отдельно
  #1  
Старый 03.02.2025, 02:37
SeraphXS SeraphXS вне форума
Активный пользователь
 
Регистрация: 10.08.2021
Сообщений: 2,963
По умолчанию Контроль за якістю на всіх етапах

Мікробіологічний контроль є важливим етапом у виробничому процесі, і використання правильно перевірених засобів відбору проб є важливою умовою. Поживні середовища повинні бути ретельно інспектовані на всіх етапах – від виготовлення до зберігання. Перевірка упаковки, терміну придатності та стерильності допоможе уникнути потенційних проблем. Тільки комплексний підхід до контролю якості гарантує безпечний кінцевий продукт. Детальніше: https://m.big-radio.ru/news/2017/04/17/22646/ .
Ответить с цитированием