Цитата:
Сообщение от Opell
Очищення води в басейні — це не тільки про додавання хлору чи активного кисню. Якщо ви хочете отримати ідеальний результат, потрібно застосовувати комплексний підхід. Для ефективної дезінфекції важливо використовувати засоби, що стабільно працюють з різними типами води. Я особисто рекомендую продукти, що контролюють рівень pH води та містять альгіциди для запобігання розвитку водоростей. Вибір засобів має бути обґрунтованим, тому що неякісні продукти можуть порушити баланс води і погіршити її стан.
|
Я працюю з басейнами вже багато років і точно можу сказати, що вибір засобів для очищення та дезінфекції води — це питання не тільки якості, але й правильного підходу до догляду. Ви повинні обирати хімікати, що підходять саме для вашого типу басейну, а також враховувати частоту їх використання.
Звичайно, хлор або активний кисень — це стандарт, але важливо зважати на їхню концентрацію і сумісність із іншими засобами. Я завжди раджу своїм клієнтам користуватися перевіреними брендами та дотримуватися інструкцій. Якщо ви шукаєте високоякісні засоби для очищення, рекомендую зайти на сайт
https://thesriblo.com/ де можна знайти великий вибір товарів, які відповідають всім вимогам для догляду за басейном.