Показать сообщение отдельно
Старый 24.07.2025, 08:13
Seerrr Seerrr вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Opell Посмотреть сообщение
Ми з чоловіком також довго шукали хорошу дитячу вишиванку. Після кількох невдалих спроб ми звернули увагу на магазин, який продає вишиванки з українських виробників. У них вишивка була дуже акуратна, тканина приємна на дотик і не викликала дискомфорту у нашої дитини. Ми дуже переживали, що вона буде чіплятися за шкіру, але після того, як вишиванка надійшла, виявилось, що все в порядку. Після прання вишиванка виглядає як нова. Я вважаю, що варто не економити на таких речах, особливо якщо це стосується дітей.
Мій досвід покупки дитячої вишиванки був чудовим, і я з задоволенням рекомендую магазин ЕТНОХАТА, всім, хто шукає де купити дитячу вишиванку https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-v...vyshyvanky-77/ вони надають велику кількість варіантів дитячих вишиванок, і я був дуже вражений якістю товару. Тканина натуральна, виглядає дуже стильно і одночасно зручно для дитини.
Я замовляв вишиванку для сина і дуже радий, що вибрав саме цей магазин. Вишивка була виконана на високому рівні, не постраждала після прання. Вони дійсно серйозно ставляться до кожного виробу і працюють з українськими виробниками. Щодо доставки – терміни завжди дотримуються, і все приходить вчасно. Їхній сервіс також дуже уважний, що для мене є великим плюсом. Вони точно знають, як зробити покупку приємною і без зайвих проблем.