Показать сообщение отдельно
Старый 22.09.2025, 16:29
НикитаЖоржин НикитаЖоржин вне форума
Собеседник

По умолчанию Клінінгова компанія Київ

Якщо комусь потрібна клінінгова компанія київ , хочу поділитися своїм досвідом і попередити: звертатися в Уборка Эксперт не варто. Я вирішив спробувати їхні послуги, розраховуючи на якісне прибирання, але залишився вкрай розчарований. Мене цікавило прибирання квартир Київ, але результат виявився далеким від очікуваного. Клінінг виявився поверхневим, пил залишився на полицях, підлоги не вимиті належним чином. Крім того, кілька речей були випадково розбиті, що додало неприємних емоцій, і звичайно ж, відшкодовувати мені ніхто нічого не збирається. Клінери «прибирали» швидко, не проявляючи акуратності, а деякі кути кімнати взагалі пропустили. Моє враження – повна відсутність контролю якості та уважності до деталей. Ціна послуги не відповідає реальному результату, за такі гроші я міг отримати в рази кращий сервіс. Я розумію, що помилки трапляються, але тут їх було занадто багато. Прибирання вимагає відповідальності, а тут цього немає. Не рекомендую цю компанію тим, хто цінує порядок і збереження своїх речей.