Цитата:
Сообщение от NapoLLeon
Яка у вас спальня? Тільки купили дім, зараз закінчуємо ремонт і треба буде купувати меблі, а я щось не розумію де краще і які обрати. Якщо є якісь поради що до цього уважно слухаю.
|
Купівля меблів – це найприємніша частина. Моя спальня зараз оформлена в сучасному мінімалістичному стилі: світлі стіни, мінімум декору і велике зручне ліжко, бо для мене головне – це комфорт і відчуття простору. Я раджу тобі почати з визначення стилю та кольорової гами, щоб потім було легше підбирати окремі елементи.
Якщо говорити про вибір, то найкраща порада — це шукати якість, а не лише красиву картинку. Обов'язково звертай увагу на матеріали (чи це масив дерева, чи якісний МДФ) і, що дуже важливо, на фурнітуру. Не полінуйся почитати відгуки про виробника. Я останнім часом надаю перевагу меблям, які поєднують стильний дизайн і довговічність. Наприклад, багато хто хвалить турецькі меблі за їхню якість і витонченість. До речі, якщо тобі цікаві саме такі варіанти, подивися спальні Туреччина
https://www.spalnia.com.ua/product-c...palni-turciya/ там зібрані дуже гарні комплекти, які відрізняються якістю виконання та сучасним дизайном.