Цитата:
Сообщение от Ferisov88
Я розумію твою думку — баланс справді важливий. Але цікаво, чи ті карамельні шматочки іноді не роблять смак надто приторним, особливо якщо я люблю поєднання з кавою чи чаєм? Я іноді п’ю міцну каву без цукру, і класичний Snickers мені здається якраз підходить, бо солодке і горіхи не перебивають напій. Але з карамельними шматочками… чи вони можуть зробити загальну солодкість надмірною або «гломоздкою»? І які відчуття з текстурою — чи шматочки додають приємне хрумкі відчуття, чи іноді занадто жорсткі чи липкі? Мені важливо, щоб смак був не перенасичений, а текстура — цікава, але не надто агресивна. Поділися своїм досвідом, будь ласка.
|
Радий, що ти порушив такі деталі — вони справді визначальні. Насправді той варіант з карамельними шматочками може бути солодшим в окремих місцях, але не завжди весь батончик рівномірно перенасичений. Часто це відчувається як «сюрпризні» ділянки з інтенсивнішою карамеллю, які змінюють свій смаковий характер під час жування. Здебільшого ці шматочки м’які, не кришаться надто жорстко, але буває, що деякі вкраплення трохи липкі чи жувальні — особливо якщо батончик знаходився в теплому місці. Важливо купувати свіжий, акуратно зберігати.
Я особисто вважаю, що Snickers зі шматочками — це чудовий варіант, коли хочеш трохи «екстри» в смаку: додаткові ноти карамелі, інколи інша глибина після першого укусу. А класичний — універсальний, менш ризикований вибір. Якщо б мені довелося рекомендувати лише один для спроби — я б радив взяти Snickers
https://maudau.com.ua/category/baton...brand=snickers із карамельними шматочками: він принесе приємні нюанси, цікаву текстуру, додаткові вкраплення смаку, і при цьому в цілому залишиться тим же добрим поєднанням горіхів, карамелі і шоколаду. Якщо сподобається — можна далі «балансувати» класикою чи новим варіантом залежно від настрою.