Показать сообщение отдельно
Старый 29.10.2025, 21:56
Ganduras Ganduras вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от NapoLLeon Посмотреть сообщение
Мені іноді здається що у них всередині якись не стухаючий вогник, чи якась батарейка.. І саме головне вони ж не просто скажуть, а десь то головою бахнеться, то руку пошкодить.. Я вже не злічу кількість травм. Оце думаю може страховку якусь малим купити? Цікаво, а ви таке робили для своїх дітей?

Діти – це ж справжні вічні двигуни, і втримати їх від падінь, синців та подряпин майже нереально. У моїх теж постійно щось трапляється, і постійно доводиться бути напоготові. Ти правильно думаєш про страховку. Це, звісно, не зменшить кількість їхніх шишок, але точно захистить твій гаманець від непередбачених витрат.

Для своїх дітей без обговорень купили страховку. Це дає певне відчуття спокою. Навіть якщо дитина просто зламала руку на дитячому майданчику, лікування і реабілітація можуть виявитися досить дорогими. Страховка ж покриває витрати на лікування, а в деяких випадках навіть виплачує компенсацію. Обирати, звісно, треба уважно, дивитися, які саме ризики покриваються – чи лише нещасні випадки, чи ще й хвороби. Перед тим як приймати рішення, раджу почитати більше інформації. Наприклад, у статті про те, як допомогти дитині під час травми, а також про превентивні заходи та основи безпеки, ти можеш більше детально прочитати, що потрібно знати про здоров'я та безпеку твоїх дітей: https://childdevelop.com.ua/articles/health/13630/ головне – пам'ятати, що страховка — це інвестиція у твій спокій і швидке відновлення малечі.