Показать сообщение отдельно
Старый 30.10.2025, 14:21
Ganduras Ganduras вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от NapoLLeon Посмотреть сообщение
Друзі для молодої родини без дітей яку квартиру обрати? На що звертати увагу? Як підбирати?

Мені здається що коли немає дітей, у вас є велика свобода у виборі. Раджу не кидатися на величезні площі, а зосередитися на функціональності та перспективах. Для молодої пари ідеально підійде або дуже добре продумана велика однокімнатна квартира з можливістю зонування, або, що краще, "розумна" двокімнатна. Другу кімнату можна облаштувати як кабінет, зону для хобі або спортзал, а потім вона стане дитячою.

Дуже важливо звертати увагу на планування. Подивися, щоб не було зайвих коридорів, які крадуть простір, і щоб кімнати були правильної форми. Також раджу дивитися на інфраструктуру комплексу: чи є поруч парки, кафе, зручний виїзд до міста. Я б на твоєму місці розглянув варіанти за межами гамірного Києва, наприклад, у Бучі. Мені подобається ЖК Гранд Бурже, вони будують комплексно, з усім необхідним. Ти можеш зайти до них на сайт і одразу подивитися, як виглядають різні планування квартир в 3D https://grandbourget.com/3d/?%26type%3Dplannings це дуже зручно, бо ти візуально розумієш, як розташувати меблі та поділити простір, не просто дивлячись на креслення. Бажаю вам знайти ідеальне гніздечко!