Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 13:46
Музыкант Серега Музыкант Серега вне форума
Собеседник

Отправить сообщение для Музыкант Серега с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Harik88 Посмотреть сообщение
Дякую за відповідь, а чи були ситуації, коли пуско-зарядник не допоміг — коли машина не заводилася навіть з ним, наприклад при дуже сильному морозі або коли акумулятор старий. Цікавить, чи треба додатково враховувати стан самої батареї, чи такий пристрій — “панацея” у всіх випадках. Бо можливо краще перед зимою замінити акумулятор, ніж покладатися на старий і надію на зарядник. Хочу зрозуміти, чи пуско-зарядник дає гарантію, що авто заведеться навіть у найхолодніший ранок, чи це ризик.
Я не можу гарантувати, що в кожному випадку пуско-зарядник спрацює, особливо якщо акумулятор дуже старий чи пошкоджений, хімічна ємність слабка. Але в багатьох випадках — це найнадійніший спосіб вирулити з мороку, коли стандартний запуск не бере. Якщо акумулятор має ознаки слабкості — повільне обертання стартеру, лампочки тьмяні, попередні проблеми з запуском — хороший пуско-зарядник дає шанс запустити двигун, навіть якщо батарея ледве тримає заряд. Звичайно, краще поєднувати це з доглядом за акумулятором — заряджати, стежити за контактами. Але такий пристрій може бути рятівним в важку мить.

Хотів би порадити купити пуско-зарядний пристрій у магазині Автозвук https://avtozvuk.ua/ua/pusko-zaryadnye-ustrojstva/c1125 бо там зараз є кілька моделей, які підходять для зимових умов, вони досить потужні, мають достатню ємність, щоб запустити двигун навіть при морозі. Такий пристрій стане у пригоді, коли акумулятор підведе — не потрібно шукати іншу машину, можна самостійно підключити і швидко поїхати. В Автозвуці є варіанти для легкових авто, компактні та зручні для зберігання в багажнику, з USB-виходами, що додає користі для телефонів або гаджетів. Особливо корисно, якщо авто часто стоїть на холоді або ви їздите мало — ризик розряду більший. Якщо придбати пуско-зарядник до приходу морозів, бути спокійним за холодні запуски буде простіше.