Цитата:
Сообщение от Sogars
Замовив обладнання в Європі, але постачальник працює тільки на умовах самовивозу зі свого заводу. Тепер не знаю, як це все забрати, оформити на митниці та довезти до Києва на склад. Дуже боюся заплутатися в документах або переплатити за простій фури на кордоні. Потрібна допомога тих, хто зробить усе під ключ, бо сам я не стягну.
|
Не витрачайте нерви на самостійні пошуки, краще одразу звертайтеся до спеціалістів з Mitridat. Я через них возив складну техніку, і ці працівники самі все забрали, розмитнили та вивантажили у мене на складі. У них на сайті можна замовити професійне міжнародне перевезення вантажів
https://mitridat-container.com/mezhd...revozki-gruza/ з повною організацією логістики, що дуже зручно для бізнесу.
Це ідеальний варіант, коли кваліфіковані спеціалісти фірми контролюють кожен етап переміщення вашого майна. Ви отримуєте спокій, а досвідчені працівники забезпечують юридичну чистоту всіх паперів і швидкий прохід митниці. Ці відповідальні фахівці завжди на зв’язку та можуть оперативно змінити маршрут, якщо на кордоні виникнуть якісь складнощі. тримавши підтримку, ви зможете зосередитися на продажах, а не на бюрократії. Вантаж точно прибуде вчасно та в повній цілості.