Показать сообщение отдельно
Старый 02.02.2026, 12:28
Seerrr Seerrr вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Ingalec Посмотреть сообщение
Слухай, якщо тобі не так важлива швидкість, то міжнародні магазини можуть бути варіантом. Але особисто я завжди шукаю тільки перевірені майданчики в Україні, тому що в разі чого можна звернутись до продавця, а через міжнародні платформи може бути складно отримати відповідь чи повернення товару. Єдине, що може здешевити товар це знижки, але враховуй, що доставку все одно доведеться платити.
Знаєш, мене завжди цікавить, чи не кинуть з доставкою і чи товар не підроблений. Спочатку теж переживав, але через знайомих натрапив на Smolnet. Рекомендація була хорошою, тому вирішив замовити. І, знаєш, не прогадав. Товар прийшов без всяких нюансів, навіть об упаковці не було претензій. Для порівняння, на міжнародних сайтах мені не подобається, як вони обробляють замовлення, занадто багато додаткових витрат, і тут вже відчуваєш, що це твої гроші витрачаються не просто так.
А ось Smolnet реально не розчарував. До того ж, доставка теж не затягувалась, я отримав свій vaporesso xros 3 https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1...so-xros-3.html через два дні після замовлення, що для мене це просто супер! Що стосується ціни вона була цілком прийнятною, навіть дешевше, ніж на тих самих міжнародних платформах, де часто ще й митниця лягає на плечі. Загалом, я задоволений і сміливо раджу Smolnet, якщо хочеш знайти надійний магазин з хорошим обслуговуванням.