Показать сообщение отдельно
Старый 31.03.2026, 16:22
HardCoreka HardCoreka вне форума
Новичок

Привіт! Розумію ваші побоювання, бо сама довгий час збиралася з думками, перш ніж знову торкнутися свого волосся після невдалого досвіду з масс-маркетом. Моє волосся було дуже сухим, тому я шукала щось, що працює максимально делікатно і не руйнує структуру пасом ще більше. Довго вивчала відгуки, радилася зі своєю майстринею і нарешті ми вирішили спробувати новий формат тонування. Це було правильне рішення, бо під час процедури я не відчула жодного дискомфорту чи різкого запаху, який зазвичай буває. Виявилося, що сучасна фарба для волосся без аміаку L'Oréal Professionnel Dia Color https://headstore.com.ua/ua/kraska-d...dia-color-50ml дає дуже м'який ефект, наче ви просто нанесли дуже інтенсивну маску з пігментом. Після того як змили суміш, волосся стало дуже слухняним, наповненим і з’явився такий здоровий відблиск, якого я не бачила вже кілька років. Питання з сухістю я для себе закрила, адже тепер мої кінчики виглядають живими і не січуться так сильно. Зробили все як треба, колір вийшов дуже природним і багатогранним, він не виглядає як плоска фарбована пляма, а грає на сонці різними відтінками. Результатом задоволена на всі сто відсотків, бо тепер не треба обирати між кольором і здоров'ям волосся.