Показать сообщение отдельно
Старый 09.05.2026, 14:24
Nataly77 Nataly77 вне форума
Любитель

Хочу залишити свій докладний відгук про лазерну епіляцію зони бікіні в ЕпіЛазер, бо сама колись дуже довго шукала реальний досвід людей перед тим, як зважитися на неї. Напевно, як і багато дівчат, я роками користувалася звичайною бритвою і вважала це найпростішим варіантом. Але з часом почала розуміти, що постійне гоління в області бікіні приносить більше проблем, ніж зручності. Практично після кожного гоління з'являлося подразнення, шкіра червоніла, а іноді виникали болючі врослі волоски. Влітку ситуація ставала ще гіршою, бо через спеку та купальники постійно було подразнення.
Спочатку я думала про віск і шугаринг, але після кількох спроб зрозуміла, що це теж не мій варіант. Результат тримався довше, ніж після бритви, але процес був неприємним, а проблема вростання повністю не зникала. Тоді я вперше почала читати відгуки про лазерну епіляцію бікіні. Щиро кажучи, спочатку ставилася скептично, бо в інтернеті надто багато суперечливої інформації. Хтось писав, що це боляче, результату немає, а хтось навпаки називав епіляцію найкращим рішенням у житті.
Зрештою я вирішила записатися хоча б на консультацію. Найбільше мене хвилювало, чи підійде лазерна епіляція для чутливої шкіри та наскільки вона болісна.