Показать сообщение отдельно
Старый 09.05.2026, 14:26
Nataly77 Nataly77 вне форума
Любитель

Перед першим сеансом лазерної епіляції бікіні я дуже нервувала. Напевно, найбільше через невідомість. У голові була величезна кількість питань: наскільки це боляче, чи не залишаться опіки, як швидко з'явиться результат і чи волосся потім потім перестає рости.
На консультації лікар Віра докладно розповіла, як працює лазерна епіляція, чому волосся видаляється поступово і навіщо потрібен курс. Тоді я вперше дізналася, що лазер впливає тільки на волосся, що знаходиться в активній стадії зростання. Тому одного сеансу замало для повного результату.
Також мені пояснили, як правильно підготуватись до епіляції. За кілька тижнів не можна користуватися воском або пінцетом у зоні бікіні, тому що лазеру потрібна не пошкоджена волосинка. Перед походом у салон потрібно просто акуратно поголитися. Ще попередили, що відразу після засмаги епіляцію не можна робити.
Коли почався перший сеанс, я зрозуміла, що чекала набагато гіршого. Так, відчуття були чутливими, особливо в деяких ділянках глибокого бікіні, але назвати це сильним болем я не можу. Швидше легкі поколювання та тепло. До того ж сучасний апарат був із охолодженням, тому переносила набагато легше, ніж уявляла.