Після першої епіляції я постійно дивилася і чекала на миттєвий ефект. Але виявилося, що волоски не зникають одразу. Фахівець заздалегідь попереджав мене про це, але все одно хотілося побачити результат швидше.
Приблизно через півтора-два тижні волоски почали поступово випадати на бікіні. Це виглядало трохи незвично, тому що деякі місця ставали гладкішими швидше, а десь волосся ще залишалося. Але згодом зрозуміла, що це нормально. Головне, що волоски справді почали рости набагато повільніше.
Що мене здивувало найбільше зменшення подразнення. Зазвичай вже через день після гоління шкіра була червоною та чутливою, а після лазерної епіляції такого не було. Навіть після першого сеансу стан шкіри став кращим.
Ще один важливий момент – зникнення постійного дискомфорту. Раніше влітку чи після спорту шкіра у зоні бікіні часто натиралася через жорстке волосся після гоління. Після лазерної епіляції ситуація почала поступово змінюватись. Волосся ставало м'якшим, а шікра — гладкішою.
Саме тоді я зрозуміла, чому стільки дівчат залишають позитивні відгуки про лазерну епіляцію глибокого бікіні. Це не лише про естетику, а й про щоденний комфорт.
|