Показать сообщение отдельно
Старый 09.05.2026, 14:30
Nataly77 Nataly77 вне форума
Любитель

До другого та третього сеансу я вже йшла набагато спокійніше. Страху практично не залишилося, бо я розуміла, чого чекати. Більше того, сама епіляція почала переноситися легше. Можливо, тому що волосся стало менше і воно стало тоншим.
Між сеансами почала помічати дуже серйозні зміни. Якщо раніше голитися доводилося майже щодня, то тепер волоски росли повільно і не так густо.
Також поступово зникали вростання. Для мене це була велика проблема багато років. Після бритви часто з'являлися запалені цятки, які довго проходили. Після кількох сеансів епіляції шкіра стала виглядати набагато доглянутішою.
Ще зауважила цікавий момент — психологічний комфорт. Коли не потрібно постійно думати про гоління, почервоніння, починаєш почуватися впевненіше. Особливо це відчувається влітку, під час відпочинку, басейну чи поїздок на море.
Багато хто пише у відгуках, що лазерна епіляція - це виключно косметична послуга. Але особисто для мене вона виявилася ще й способом позбутися роздратування та дискомфорту на бікіні.