На момент завершення курсу епіляції бікіні результат вже був дуже помітним. Волосся стало в кілька разів менше. На деяких ділянках воно практично перестало рости, а те, що залишилося, стало світлішим і м'якшим.
Найголовніше для мене – зникнення подразнення. Я навіть не помічала раніше, як сильно шкіра страждала від регулярного гоління. Після лазерної епіляції бікіні стало виглядати набагато акуратнішим та здоровішим.
Також мені сподобалося, що результат має природний вигляд. Нема відчуття ідеально «пластикової» шкіри, як іноді розповідають в інтернеті. Просто шкіра стає доглянутою, гладкою та без запалень.
Звичайно, багато залежить від особливостей організму. У когось волосся йде швидше, у когось повільніше. Але особисто в мене результат виявився набагато кращим за очікування.
Зараз я розумію, що головним плюсом лазерної епіляції області бікіні для мене став саме комфорт у повсякденному житті. Коли перестаєш постійно думати про гоління і вросле волосся, це дійсно змінює відчуття догляду за собою.
|