Переїзд до іншої країни завжди пов'язаний із вирішенням величезної кількості формальностей та підготовкою різноманітних паперів. Коли дійшла черга до заповнення документів на карту побиту, я зіткнулася з необхідністю зробити правильну фотографію за стандартами MOS. Самостійно налаштувати потрібні параметри у графічних редакторах звичайна людина без досвіду навряд чи зможе. Я почала шукати в інтернеті спеціальні програми або сервіси, які б допомогли мені вирішити це питання швидко та без зайвих переплат. На одному з тематичних форумів для мігрантів сусідка по будинку скинула мені посилання на корисний веб-ресурс. Сервіс прибрав фон і зайве для того щоб
фото на карту побиту CUKR відповідало офіційними параметрами порталу MOS.
Мене приємно вразив той факт, що штучний інтелект сайту самостійно виконує всю рутинну та складну роботу за користувача. Програма миттєво видаляє будь-який неоднорідний задній план, робить його нейтральним, а також оптимізує розмір знімка до міліметра. Мені знадобилося лише підібрати вдале фото з галереї свого смартфона, де добре видно обличчя, та завантажити його на сторінку. Сам інтерфейс платформи дуже приємний, інтуїтивно зрозумілий і не перевантажений зайвою інформацією, тому розібратися в усьому можна за лічені секунди. Більше не потрібно хвилюватися, що фотографію відхилять через неправильний колір фону або невідповідний розмір голови в кадрі. Система чітко знає всі чинні правила та вимоги польського законодавства щодо ідентифікаційних документів іноземців.
Завдяки цьому сайту я змогла суттєво заощадити гроші та свій час, який зазвичай витрачається на черги у фотосалонах. Отриманий знімок вийшов дуже чітким та якісним, він повністю задовольнив усі вимоги мого інспектора в уженді під час особистої подачі. Це дійсно незамінний помічник для кожного українця в Польщі, який допомагає зробити процес інтеграції набагато простішим та комфортнішим.