Показать сообщение отдельно
Старый 20.06.2026, 19:41
Музыкант Серега Музыкант Серега вне форума
Собеседник

Отправить сообщение для Музыкант Серега с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Музыкант Серега Посмотреть сообщение
Я якраз і сумнівалась, бо багато обіцянок виглядають занадто ідеально. Просто хочеться зрозуміти, чи є сенс вкладати час і гроші в регулярний догляд, якщо результат буде більш накопичувальним. У мене ще є проблема з тим, що після вмивання шкіра швидко стає сухою, навіть якщо використовую базовий крем. Тому думаю, що, можливо, мені не вистачає саме стабільного зволоження протягом дня, а не якихось “чарівних” ефектів. Цікаво, чи у когось був досвід, коли саме системний догляд реально змінив стан шкіри через місяць-два?
Так, у мене був період, коли шкіра була постійно зневоднена і виглядала втомленою, і зміни стали помітні саме після того, як я почав регулярно наносити догляд двічі на день і не пропускати етапи. Найкращий результат дає стабільність: очищення без агресії, потім крем, який утримує вологу, і захист від зовнішніх факторів. При такому підході через 4- 6 тижнів обличчя стає більш рівним за тоном, зникає зайва сухість, а мімічні лінії виглядають менш вираженими.

Головне не змінювати засоби кожні кілька днів, а дати шкірі адаптуватися. Також варто звернути увагу на доглядові лінійки, які розраховані на щоденне застосування. Наприклад, інколи в інтернет магазин Schonberg можна зустріти засоби, які позиціонуються для базового відновлюючого догляду, і серед них часто згадується омолоджуючий крем Шон Берг для щоденного догляду, зволоження та відновлення шкіри обличчя його зазвичай використовують саме як щоденний крем для підтримки зволоження і більш рівного вигляду шкіри при регулярному застосуванні.