Показать сообщение отдельно
Старый 30.06.2026, 09:47
Opell Opell вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Ingalec Посмотреть сообщение
У мене це вирішилось просто: залишив один картридж і одну міцність для щоденного використання. В дорозі, на роботі, навіть під час пауз все стало прогнозовано і без зайвих експериментів.
Якщо комусь треба купити подік і не хочеться довго сидіти в пошуках, я б радив дивитися в сторону Bambuk. Я сам перед покупкою нормально так порівнював варіанти, бо не хотів брати пристрій просто по картинці.
Для мене було важливо, щоб под був не громіздкий, нормально тримав заряд, не плювався рідиною і щоб до нього потім можна було без проблем докупити картриджі. У Bambuk з цим усе вийшло нормально: вибір є, характеристики зрозумілі, можна спокійно розібратися, що підходить саме під твої потреби. Замовлення прийшло без неприємних моментів, коробка ціла, комплектація на місці, пристрій запрацював одразу.
Тому, якщо питаєте, де купити под системи https://bambuk.org/pod-systems/ без зайвої мороки, Bambuk можна сміливо розглядати. Єдине, що радж не женіться тільки за дизайном, краще дивіться на батарею, картриджі й зручність у щоденному використанні.