Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 01:40
AliceFox AliceFox вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от DarkQueen Посмотреть сообщение
Після переїзду за кордон відкрила рахунок і кілька місяців користувалася ним без проблем. Потім банк раптом попросив пояснити кілька переказів і надати документи щодо походження коштів. Я все відправила, що було під рукою, але у відповідь отримала ще список вимог, і в якийсь момент уже взагалі перестала розуміти, чого від мене хочуть. Найгірше було те, що рахунок фактично завис, а на ньому були гроші на поточні витрати. Сама переписуватися з банком уже боялася, щоб ненароком не написати щось не те. Хотілося б зрозуміти, чи є сенс у такій ситуації підключати юриста?
Я якраз зверталася до Prikhodko & Partners https://internationallawyer.net/ через схожу історію. У мене теж банк запросив підтвердження по декількох операціях, а після першої відповіді питань стало тільки більше. Я передала листування, виписки та договори, які підтверджували платежі. Мені допомогли зрозуміти, яких документів не вистачає і як краще пояснити походження коштів. Я спочатку хотіла відправити банку все підряд, аби тільки швидше розблокували рахунок, але добре, що зупинилася. Після консультації вже діяла більш спокійно й по суті, без цього хаотичного збору паперів.