Я завжди вважав, що парасолька — це просто пластикова палиця з тканиною, поки не зіткнувся з проблемою вибору в інтернеті. Коли за вікном моросить дощ, а стрілка термометра падає, хочеться мати надійний захист, який не підведе в першу ж хвилину поривчастого вітру. Саме тоді я натрапив на асортимент магазину «Zonttop». Чесно кажучи, я звик переплачувати в торгових центрах за бренд, але виявилося, що співвідношення якості та вартості може бути значно приємнішим. У цьому магазині представлено стільки моделей, що очі розбігаються: від класичних чорних тростин до компактних автоматичних механізмів, які поміщаються навіть у невелику жіночу сумочку. Мене вразило, що навіть у бюджетному сегменті тут пропонують армований скловолокном каркас, а не дешевий метал, який гнеться від найменшого пориву. Тепер я точно знаю, що купувати аксесуари для негоди потрібно заздалегідь, адже в сезон дощів ціни на вуличних лотках зростають у рази, а тут вони залишаються стабільно вигідними. Я вже обновив свої запаси і раджу всім не чекати першої краплі, а зайти та подивитися на новинки. Повні відомості:
https://zonttop.in.ua/parasol-ki/par...i-avtomatichni .