Цитата:
Сообщение от AliceFox
Підходить час міняти старі батареї, і тепер намагаюся розібратися, що краще взяти. Не хочеться орієнтуватися тільки на ціну, бо опалення все-таки ставиться не на один сезон. У різних магазинах бачу сталеві, алюмінієві та біметалічні моделі, але без особливого досвіду складно зрозуміти, яка різниця буде саме в експлуатації. Може, хтось нещодавно купував радіатори й може порадити магазин із нормальним вибором та консультацією?
|
Я свої старі батареї міняла минулого сезону і теж довго не могла визначитися, що саме брати. У результаті замовила радіатори опалення в інтернет-магазині «Сучасні технології опалення»
https://technoteplo.com.ua/catalog/radiatori-opalennya Мені сподобалося, що можна було поставити всі дурні питання, які виникали по ходу 😄 Консультант пояснив, які характеристики важливі саме для моєї системи, і допоміг відсіяти моделі, які нам просто не підходили. Замовлення прийшло нормально запакованим, без вм'ятин та інших сюрпризів. Після монтажу батареї працюють добре, кімнати прогріваються рівномірно, тому своїм вибором я задоволена.