Показать сообщение отдельно
Старый 18.08.2026, 11:46
Seerrr Seerrr вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Dantez Посмотреть сообщение
Я б ще звернув увагу на документи та формат відправлення. Для невеликого обсягу можна розглядати збірний вантаж, але тоді додається консолідація і розформування контейнера. Якщо йде повний контейнер, схема простіша, проте потрібно правильно прорахувати його завантаження. Також варто заздалегідь перевірити інвойс, пакувальний лист, опис товару та вимоги до митного оформлення, бо одна неточність у паперах легко створює затримку вже в порту.
Перед відправленням я б обов’язково попросив повну схему маршруту, а не просто ціну за морський фрахт. Треба розуміти, з якого порту в Кореї виходить контейнер, чи буде перевантаження в дорозі, через який європейський порт він піде далі, хто займається митним оформленням і як організована наземна доставка в Україну. Окремо уточніть умови страхування, безкоштовний період зберігання в порту, можливі платежі за простій та перелік документів, які має надати постачальник. Якщо цікавить, хто нещодавно перевозив вантаж з Південної Кореї https://mitridat-container.com/dosta...uzov-iz-korei/ для порівняння самої схеми можна ще глянути Mitridat Container Там описаний корейський напрямок і варіанти контейнерної та збірної доставки. Я б просто запросив прорахунок під конкретний товар і порівняв його з іншими пропозиціями саме за кінцевою вартістю до вашого складу, а не за красивою ставкою лише за морську частину.