Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 16:39
Музыкант Серега Музыкант Серега вне форума
Собеседник

Отправить сообщение для Музыкант Серега с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Harik88 Посмотреть сообщение
Я спочатку більше дивився на колір і внутрішнє наповнення, а вже потім почав читати про товщину плити та кромку. Тепер розумію, що треба дивитися комплексно. Шафа буде досить висока, плюс хочу багато полиць, тому не хотілося б через деякий час побачити прогини. Ще думаю, чи брати модель із дзеркалом, бо кімната невелика і візуально це могло б її трохи розширити. Якщо є нормальні варіанти з різними розмірами, теж розгляну.
Тоді я б ще подивився асортимент фабрики м'яких меблів Константа. У них є не тільки м'які меблі, а й корпусні, тому можна підібрати шафу під конкретну кімнату та інший інтер'єр. На їхньому сайті зараз представлені різні варіанти меблів, а сама фабрика працює з 1998 року та виготовляє, зокрема, шафи й інші корпусні меблі. Якщо вам потрібен саме великий вибір за оформленням, варто глянути їхні моделі.

Шафи з ДСП з дзеркалами та без них, шафи-купе та з дверцятами, що відчиняються, будь-який колір та розмір. Мені подобається такий підхід, бо можна спочатку визначитися з габаритами, кольором і типом фасадів, а вже потім порівнювати конкретні моделі за наповненням і фурнітурою. Для високої шафи я б особливо звернув увагу на товщину полиць, якість кромки та надійність кріплень, а не просто вибирав найдешевший варіант.