Показать сообщение отдельно
  #5  
Старый 29.06.2021, 19:46
Аватар для PapaJohn
PapaJohn PapaJohn вне форума
Новичок
 
Регистрация: 09.02.2021
Сообщений: 6
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Ferisov88 Посмотреть сообщение
Мужики, скажіть мені будь-ласка чи зараз дарують дівчатам тюльпани чи це тільки квітки виключно для восьмого березня? І де їх взагалі у Львові можна купити?
Та з чого у вас така думка що тюльпани лише на восьме березня дарують? Хоча мені здається, що я знаю чому у вас така уява про тюльпани, бо мабуть ви їх помічаєте лише в жіночий день тому що вони там всюди, а вони ще взимку з'являються і навіть влітку є, тому ви або просто не уважний, або просто не дуже часто даруєте квіти. І взагалі не в курсі що там за квітковий асортимент в магазинах.
Тюльпани це взагалі чудовий варіант для шикарного букет, бо багато дівчат ці квіти дуже полюбляють, особливо коли в букеті багато квіточок, тільки зараз тюльпани вже не так просто знайти, їх лише продають великі квіткові магазини.
Ось наприклад букети з тюльпанів можна купити в цьому львівському інтернет-магазині https://kvitna.ua/collection/bouquets-of-tulips Можна купити просто тюльпани, можна купити гарний букет, де крім тюльпанів є ще інші квіти. Там працюють чудові флористи, тому квіткові композиції там складають гарні. Я там своїй дівчині завжди купую квіти.
Ответить с цитированием