Цитата:
Сообщение от Harik88
Я якраз шукаю школу з такими умовами. До речі, знайшов одну автошколу "Пілот" на вулиці Грушевського, буд. 112, офіс 2. Чи чули щось про неї? Вони мають цікаві пропозиції, зокрема, можливість займатися у зручний час і в різних форматах, що мені дуже підходить. Але хотілося б почути відгуки від тих, хто там уже навчався. Які у них інструктори? Чи допомагають вони зі здачею іспитів?
|
Можу поділитися своїм досвідом навчання в автошколі в місті Дубно
https://pilot-autoschool.com.ua/bran...-bud-112-of-2/ це справді чудове місце для тих, хто хоче впевнено навчитися водити. Я навчався саме там і залишився дуже задоволений. По-перше, школа має зручне розташування біля транспортної розв’язки, що робить доїзд дуже простим. Вони пропонують різні варіанти навчання, включаючи офлайн і онлайн заняття, що дуже зручно для тих, хто працює.
Також хочу відзначити високий професіоналізм інструкторів. Вони не лише мають великий досвід, але й вміють знайти підхід до кожного учня, пояснюючи матеріал у зрозумілій формі. Однією з переваг є можливість заморозити навчання та оплатити його частинами, що дуже зручно у випадку непередбачуваних обставин.