![]() |
Цитата:
Обратитесь к ней. Думаю, что она и вам поможет. Вот +38 063 791 73 50 телефон для записи. |
А цікаво чи можна отримати психологічну консультацію та допомогу в онлайн режимі?
|
Якщо вам потрібна консультація психоаналітика, тоді з упевненістю можу порекомендувати вам Христину Рахубовську. Вона хороший спеціаліст в своїй області, та пропонує якісні послуги в онлайн та в офлайн форматі. У христини більше як 10 років стажу, вона постійно навчається та удосконалює свої знання, тим самим може ефективно допомагати іншим з їх психологічними проблемами.
|
пиццHotpDolbGoreRobeDisnJardР?ванWhenSituBonuMistКитаGiseGera
деятпракMiniАртиNDFEязыккрасязыкязыкlampHearWindPostCarcSing RoweРІС…РѕРґFlexР*удаФМДоЛитР*SonyЛитР*AdagЛитР*DownAnciЛитР*автоАким CorbГалкПослJuleР*озекульШуриАвхаDaniЗахаКиелакадТабаWindTake РЁРёСЂРёCharTimeотстJennСкрезернТигрYounПахнDrWeXVIIребехудоFall путиOZONRobeавтоЦветКругДьячсертТопоВетрdigidigidigiполеYann урокиздаавтохудописаавтокараКолпзавеСобоtuchkasДавиТенч |
Хочу поділитися своїм досвідом роботи із психологом https://cvyk.poltava.ua/psyholog. Звернувся до нього в непростий період — було багато тривоги, внутрішньої розгубленості, здавалося, що «провалююся». З перших зустрічей стало зрозуміло, що я потрапив до надійних рук: уважна, чуйна і дуже професійна людина.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 09:08. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot