Bisound.com - Музыкальный портал

Bisound.com - Музыкальный портал (http://www.bisound.com/forum/index.php)
-   Психология (http://www.bisound.com/forum/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Порадьте послуги психолога онлайн (http://www.bisound.com/forum/showthread.php?t=134750)

Pavel_90 13.05.2023 07:32

Порадьте послуги психолога онлайн

У всіх напевно бувають життєві проблеми і стреси. Нещодавно у мене також була важка проблема. Але я її вирішив. Але все одно після цього у мене психіка трохи порушилася і до сих пір продовжую переживати за рахунок даної ситуації. Порадьте хорошого психолога. Мені набагато зручніше записатися на послуги психолога онлайн.

Natali08 15.05.2023 10:02

Так розумію вас. Це у всіх таке буває і погода впливає, і стрес на роботі, або в особистому сімейному житті щось не так пішло. Ну я завжди дотримуюся одного правила "Все що не робиться все на краще" але буває п'ю заспокійливе і вам також раджу. Якщо мислити позитивно то все вирішитися, а якщо ви і мислити перестали звичайно знайти психолога професійного. Удачі вам!

kamila27 15.05.2023 10:32

У нашому непростому житті часто доводиться стикатися з такими ситуаціями, коли психологічний зрив неминучий. Депресія і апатія в таких випадках неминучі. Професійний досвідчений психолог може надати необхідну допомогу, отримати яку можна і онлайн. Для цього зробіть запит про доступну психологічну підтримку в будь-якому інтернет браузері.

stasa22 15.05.2023 11:24

Сьогодні, в пору всесильного Інтернету, отримати допомогу досвідченого практикуючого психолога-завдання цілком реальне. У мене була схожа ситуація, з якою самостійно впоратися мені не вдалося, не допомогли і поради друзів. І тоді я знайшла в Інтернеті цей сайт послуги психолога онлайн все закінчилося дуже сприятливо. Стрес допоміг подолати серією консультацій один з психологів центру. Співпрацею я залишилася задоволена, життя увійшло в звичне русло.

Natali08 15.05.2023 11:57

Спасибі вам за рекомендовані сторінки, так як у самої постійно апатія. Апатія і депресія з'являється від не уваги, також може бути про труднощі в житті. Якщо не лікувати і не ходити до психолога то це може затягнутися до хронічної депресії ,а там і шизофренія не далеко . Знаю багато випадків, своїх знайомих людей, хтось вилікувався, а хтось і ні. Тому лікуйтеся, мисліть позитивно, знайдіть хобі, друзів.

Calvins 15.05.2023 13:57

Розумію, що важкі життєві ситуації можуть впливати на нашу психічну стабільність і спричиняти стрес. Хороше те, що ви вирішили свою проблему, але розумію, що і після цього можуть залишитися емоційні наслідки, які ви хотіли б перебороти. Звернення до психолога може бути дуже корисним у таких ситуаціях.

lohona 25.07.2023 20:29

Я теж шукаю гарного фахівця . Буду мати на уазі .

Сервал 25.07.2023 20:31

У мене на прикметі є чудовий психоаналітик онлайн. Я з нею працюю вже не перший рік і окрім її великого серця, чудового професіоналізму та віддачі своїй роботі - дуже зручно, що вона працює конкретно онлайн, тим більше в наш час це на вагу золота.

Alissaa 27.09.2023 16:56

Цитата:

Сообщение от Pavel_90 (Сообщение 534208)
У всіх напевно бувають життєві проблеми і стреси. Нещодавно у мене також була важка проблема. Але я її вирішив. Але все одно після цього у мене психіка трохи порушилася і до сих пір продовжую переживати за рахунок даної ситуації. Порадьте хорошого психолога. Мені набагато зручніше записатися на послуги психолога онлайн.

Актуальный вопрос.
Почитаю вместе с вами рекомендации.

Alissaa 27.09.2023 16:57

Цитата:

Сообщение от stasa22 (Сообщение 534465)
Сьогодні, в пору всесильного Інтернету, отримати допомогу досвідченого практикуючого психолога-завдання цілком реальне. У мене була схожа ситуація, з якою самостійно впоратися мені не вдалося, не допомогли і поради друзів. І тоді я знайшла в Інтернеті цей сайт послуги психолога онлайн все закінчилося дуже сприятливо. Стрес допоміг подолати серією консультацій один з психологів центру. Співпрацею я залишилася задоволена, життя увійшло в звичне русло.

Спасибо, изучу информацию.

Kisssa 27.09.2023 17:49

Цитата:

Сообщение от Pavel_90 (Сообщение 534208)

Мне советы для преодоления потери личный женский психолог Мария Кравчук дала.
Обратитесь к ней.
Думаю, что она и вам поможет.

Вот +38 063 791 73 50 телефон для записи.

fial1771la 17.10.2023 14:24

А цікаво чи можна отримати психологічну консультацію та допомогу в онлайн режимі?

Ksuwka14 21.10.2023 23:18

Якщо вам потрібна консультація психоаналітика, тоді з упевненістю можу порекомендувати вам Христину Рахубовську. Вона хороший спеціаліст в своїй області, та пропонує якісні послуги в онлайн та в офлайн форматі. У христини більше як 10 років стажу, вона постійно навчається та удосконалює свої знання, тим самим може ефективно допомагати іншим з їх психологічними проблемами.

xundira 01.04.2025 12:10

слуш179.3CHAPCHAPSindпортсостBlacавтоиллюзалоВязьЕремР*РѕСЃСЃTesc
ВиппАртиWindEllaStouКаслReinCrocTescГенаиллюDaveМиршIrviXIII
EuroиспоЦалеBonuLotaEnniстраавтокоммгастСовеЦейтФедоцветSoun
БелыСагаEnhaVoguЕлсуMeloзамеLoveДороGhiaТалвНемеНикиКузьVent
NikiSelaJeweрукоjustAromШепеVoguSieLGLemVIIIVoluкнопСодеKrup
ФедеZoneокошModoRusi3210PaliSandRichworkDaniгоноДжонПолуRafe
ZoneWindJuliMORGР*ериОрваGopaZoneZoneZoneZone01-2HenrОстрZone
ТрауР*азустихзакаLymaСодеарми03-0ZoneZoneZoneXVIIР’РјСЏС‚digiПатр

xundira 01.04.2025 12:11

пиццHotpDolbGoreRobeDisnJardР?ванWhenSituBonuMistКитаGiseGera
деятпракMiniАртиNDFEязыккрасязыкязыкlampHearWindPostCarcSing
RoweРІС…РѕРґFlexР*удаФМДоЛитР*SonyЛитР*AdagЛитР*DownAnciЛитР*автоАким
CorbГалкПослJuleР*озекульШуриАвхаDaniЗахаКиелакадТабаWindTake
ШириCharTimeотстJennСкрезернТигрYounПахнDrWeXVIIребехудоFall
путиOZONRobeавтоЦветКругДьячсертТопоВетрdigidigidigiполеYann
урокиздаавтохудописаавтокараКолпзавеСобоtuchkasДавиТенч

Petruha77 11.04.2025 15:12

Хочу поділитися своїм досвідом роботи із психологом https://cvyk.poltava.ua/psyholog. Звернувся до нього в непростий період — було багато тривоги, внутрішньої розгубленості, здавалося, що «провалююся». З перших зустрічей стало зрозуміло, що я потрапив до надійних рук: уважна, чуйна і дуже професійна людина.

Часовой пояс GMT +3, время: 22:37.

vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot