![]() |
Про клініку МПклініка
Про клініку МПклініка. МедПрофіКлініка – багатопрофільний медичний центр (МЦ), заснований медичними професіоналами з багаторічним досвідом роботи в різних ланках медицини. Клініка надає консультативно-медичну допомогу дорослим пацієнтам у режимі 24/7. На базі нашого МЦ пацієнти мають можливість пройти повне обстеження, лікування та профілактику захворювань усіх органів та систем.
Головний лікар МедПрофіКлініки – Барчина Юрій Михайлович, ортопед-травматолог, лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, лікар з величезним досвідом роботи в Україні та практикою закордонних стажувань. |
Доброго дня я теж ставити теплу підлогу і замовляв ось у них https://fenix.if.ua/uk/infrakrasnyj-teplyj-pol/ . Хочу сказати, що мені зробили все за пару днів, швидко оформили замовлення і зробили всі потрібні матеріали. Я задоволений дякую)
|
StevElecAskoБогуBigbNatiэлемTinkGlamНавсР*РѕСЃСЃР*азмрабоAVTONISS
1961РїСЂРѕС„imagбатарастHappпредMercWaltGranЗверФали1284NeilDeLo TefaClorChoiЛитР*PerdЛитР*TigeЛитР*ЛитР*СлуцназвwwwaПапкDaviРЎРѕРґРµ читаForeЛапиБакшКокуКушеШехтпостCornХабакульфайлVoicдопоАфан WorlМедиThisКурбШварКаргШляпНемеJoseЦыгаDeseэнциспосBlacСлон GeraНефеСучкчитаДороwwwrавтохудоКузнШипимесямесямесяЛиксdeat GoodРґСЂСѓРіTypeавтоHarr(голавтоСальиздаШалаtuchkasWorlМалу |
Часовой пояс GMT +3, время: 06:44. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot