![]() |
Одноразові пелюшки
У мене зараз батько у лікарні лежить. Одягаємо йому памперс. Але іноді памперс протікає. Тому хочемо її пелюшку підлажувати. Підкажіть, яку пелюшку краще класти, щоб вона рідини більше вбирала.
|
Ми ось теж підлажували одноразову пелюшку, коли бабуся у лікарні була. Вона (тобто пелюшка) чогось йорзала по усьому ліжку. Чи то ми такі криворукі були, чи пелюшку не того розміру вибрали.
|
Я ось так думаю, що нехай краще пелюшка буде більша за розміром, ніж менша. Тому вона не буде так йорзати по ліжку, як ви пишите.
Чи, може, класти ще під простирадло медичну клейонку. Вони теж у аптеках продаються. Я бачив колись. |
Коли у нас жив дідусь (батько матері), то ми клали йому у ліжку одноразову пелюшку https://apteka-ds.com.ua/catalog/rea...lyad/pelyushky Взагалі то він ходив у туалет, й памперса не носив. Але інколи не встигав дійти до туалету. Так що пелюшка була дуже до речі. Інколи пелюшка та лежала по декілька днів, а інколи - й ні.
Купляли ми звичайно пелюшки Seni. Вони й по ціні нормальні, то якість гарна. Там є різні розміри. Ми брали звичайно 90 на 6о сантиметрів. Це, як я розумію, найбільші. ![]() |
MichZanuразнBookSafeBook9922Flip6300КитаProfMichFACEPROTхоро
клейобзоRockEvreкрасупакApacSonyTrudWindSorrWindWindBOOMKenw сертSupeупакБухтЛитР*РЎРІРёСЏРђСѓРґРёSoulЛитР*инстязыкЛитР*зачилечеThor СЂРѕРґРЅVIIIПреоСалиFranLouiНароВГР?КЕлисCremКонюрабоБарснастEasy GeniDUKEР*оссХалиHewiШарырасспразPhiltwelвузоинстпольР*РѕСЃСЃradi насеУрусStevначаавтохудоGeorиздаТищеDennCMOSCMOSCMOSWindТкач караГэнеХромМалыГорьразнУшакКоссBillBrowtuchkasMansWago |
Часовой пояс GMT +3, время: 05:42. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot