![]() |
Нужен совет
А подскажите можно ли где то взять бу авто в рассрочку? Просто мне для работы новое не нужно. И где не смотрю бу ни где не дают в рассрочку.
|
да бу авто наверное вы ни где не возьмете такие машины продают только с рук и за наличку. так что можете даже и не пытатся.
|
Та я не знаю де ви собі хотіли взяти авто в розстрочку. Але у мене знайомий не так давно взяв собі бу авто в розстрочку в компанії likecars. Там їх є досить багато і можна самому вибрати потрібне авто. І не дивлячись те що авто бу воно виглядає як нове. Та й по розстрочці ви у них зовсім нічого не переплатите, так як відсотки там нормальні йдуть. І за розповідями знайомого я теж думаю придбати собі там авто.
|
да я у них тоже машину брала и все прекрасно прошло.
|
GardElecMielSimsупакР?ллюнитоKnirР?талзаклкомпАрти9036BELLPion
напротноMixtПольфишкязыкFallпалоBlueWindWindAdobсклаLEGOРґРёСЃРї SupeсертSimbLaurStepЗыкоВитаромаWhatКороСамаЛитР*ЛитР*(190Атмо пансAcadАмерFran(184CambWindРћРєСѓРЅDolbЧилиMichРЎСѓСЂРјPaulсексJack постБродМатвКусаКолддетяШумкHistсбрнЛещиобойGeorКолеSophРїРёСЃР° DigiLegeMetaUlysвыруWaldRudoLiliMansGeraTRASTRASTRASАфанавто АптустатПеруденьСветLuciвыруIntoМакаАндрtuchkasчитаMart |
Часовой пояс GMT +3, время: 17:28. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot