![]() |
Які аналізи потрібно робити щороку?
Які аналізи потрібно робити щороку, щоб підтримувати своє здоров’я на належному рівні? Чи варто перевіряти рівень гормонів, наприклад, чи це важливо для загального самопочуття? Можливо, є якісь обов'язкові тести для чоловіків, які можна проходити в будь-якому віці, або все залежить від вікових змін? Як часто треба здавати кров на загальний аналіз і чи є інші важливі показники, які потрібно контролювати регулярно?
|
Наприклад, кров на рівень цукру в крові – це один з основних показників для попередження діабету. Також важливо перевіряти рівень холестерину та інші кардіологічні показники, оскільки це допоможе вчасно виявити проблеми з серцем. Регулярний огляд допомагає заздалегідь виявити порушення в організмі.
|
Щорічно варто проходити кілька основних аналізів для контролю за своїм здоров'ям. Зокрема, важливими є загальний аналіз крові для перевірки рівня гемоглобіну та лейкоцитів, а також аналіз на рівень цукру в крові, що допомагає вчасно виявити діабет. Крім того, перевірка рівня холестерину та функцій печінки і нирок допомагає виявити проблеми з серцем чи іншими органами.
|
На сайті лабораторій INVIVO є інформація про те, які аналізи потрібно робити щороку https://invivo.ua/uk/blog-detail/kak...t-kazhdyj-god/ для своєчасного виявлення потенційних захворювань і підтримки здоров’я на належному рівні.
Щорічне проходження медичних аналізів є важливою складовою підтримки здоров’я на високому рівні. Найбільш базовими є загальний аналіз крові, який допомагає визначити рівень гемоглобіну, кількість лейкоцитів та інші показники, що можуть вказувати на запальні процеси або анемію. |
Часовой пояс GMT +3, время: 01:15. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot