![]() |
Поділіться відгуками про iPhone 14 Pro Max
Доброго вечора. Моя донька мріє про iPhone 14 Pro Max. Вирішила зробити їй такий подарунок. Але про цей смартфон не знайшла майже ніякої інформації. Поділіться, будь-ласка, відгуками. Дякую.
|
Доброго вечора. Це відмінний смартфон. Я два місяці тому придбала собі такий. Він має захищений корпус, подвійну камеру, є функція бездротової зарядки. Саме головне, на мій погляд, він має функцію розпізнавання обличчя, що не дасть до нього доступу сторонній людині. Мені дуже подобається.
|
Дякую що відгукнулися. Згідно з вашими відгуками, смартфон дійсно відмінний. Але я знаю, що зараз є ризики натрапити і на підробку. Чи не підкажете де можна купити? Хочеться щоб був в оригіналі, щоб служив моїй доньці довгий час.
|
Смартфон iPhone 14 Pro Max я купувала в інтернет-магазині "Фокстрот" але тут потрібно робити замовлення. Тут лише оригінальні товари. До речі, тут можна придбати не тільки смартфон, а ще багато чого корисного для дому. На сайті магазину дуже великий асортимент різних товарів. Я довіряю лише цьому магазину. Рекомендую і вам. Я впевнена, що вам сподобається. Вдалих вам покупок.
|
| Часовой пояс GMT +3, время: 03:48. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot