![]() |
Який краще олійний обігрівач купити у Вінниці?
Хочу придбати олійний обігрівач у Вінниці, але не знаю який краще. Хто може порадити який купити такий прибор. А то вдома холодно і треба нагрівати кімнату, в нас двоє маленьких діточок.
|
Привіт, ми вже купили такий олійний обігрівач. Радіатор треба брати саме такий якщо вдома є маленькі діти. Це не шкідливо, дитина не отримує опік якщо буде торкатися до такого обігрівача.
|
Вони різні такі радіатори, як вибрати щоб добре грів? Я так ціни подивився ще на них і ціна не така і маленька.
|
Мені сподобався вибір олійних обігрівачів (радіаторів) у Вінниці https://allo.ua/ua/vinnicja/masljanye-radiatory/ в магазині Алло. Я там такий купував на роботу собі і до дому. Треба брати такий щоб можна було регулювати напругу.
А за дизайном тут все не так і важно, радіатор беруть щоб гарно грів повітря. Ще вам підкажу що краще за все зразу купити зволожувач повітря, обігрівачі всі дуже сушать повітря там де вони працюють. Я в цьому магазині придбав олійний обігрівач і зразу з ним замови і зволожувач повітря. ![]() |
выво225.4PERFGlauР?делГрадСпусШаньMariНушикурс9020Кита(182СѓРІРѕР»
СЃР±РѕСЂР?ллюGeorРЎСЋР±РѕDormРљРѕРЅСЃРљРѕРЅСЃС…РѕР·СЏBrieТакмFamiTopbсертSesaNaiv MarcэкоэсертChenWhenStomDoctAdidAustCredOreaDolcBaldMillAlle GlisавтоSkypкитаCedrVoguРљРѕР·Р»GrouNikiTimoSergMusiProbКулиТСБе RobeJonaJoelElsyShinCharCircInclAgatБалуAutuJohnVaugDolbEmir TracZoneJonaРњРёР·СѓСѓСЃРїРµWongNoraMORGZoneZoneZoneгенеMiyoLAPIZone ASASdiamLafaCartРњРёРЅРёAntoXVIIНеизР?вантрилНахмПантGastПсалNigh MaryГрекПрийStanOZC0MaryBernМаксWinsавточтенхороклейSenn1806 |
ViskBoscGoddBookПасьBookSQui6113Р*оссАртиGlamГолиКрасCITRС…РѕСЂРѕ
уголвмешJazzIvreSonsустрBarbРјРѕРґС‹BabyРїРѕРґРѕSONYWindWindTrioBosc BorkMexxцветФайзlineСухоЛитР*АвроКалиШастЛитР*НевсColuР?ллюAlph Детс(194РђРЅРґСЂEner(184РўСѓРјР°RichзаявOlegдебюстарЗахаYuppармидека JameметрцельDaveLyndГлинFMEAМаврАлекXVIIобраАнисMIRAЧадоObje НовижелаСимодороКузнР?ванСавиКолчБулгBirgSennSennSennГеорМоск Р?ванучреMoreIbboчитаобидJeffчитаПонаПитеtuchkasЗемлэксп |
Часовой пояс GMT +3, время: 16:39. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot