![]() |
Приваблива клавіатура
Щодо вибору клавіатури я абсолютно не вибаглива. Для мене найголовніше, щоб прослужила вона довго і зовнішній вигляд мала більш-менш привабливий, що скажете, варто до чогось придивитися?
|
Хороший асортимент за порівняно невисокими цінами є у SteelSeries, на будь-який смак і колір, як то кажуть. Можливо, у вас є якісь переваги щодо кольору, клавіш, конструкції?
|
Загалом, за довгий час користування я звикла до тактильних відчуттів, тому мені важливо відчувати кожне своє натискання під час роботи. Щодо інших параметрів, покладаюся на ваш досвід.
|
Новомодне дизайнерське рішення простежується в будь-якій гарнітурі, однак я дотримуюся чогось не настільки яскравого, але такого, що все одно запам'ятовується, прикладом може послужити клавіатура STEELSERIES APEX, таку Ігрову клавіатуру https://www.3ona51.com/ua/gaming-keyboards/ ось тут. Незважаючи на легку конструкцію, вона залишається такою ж надійною, як і конкуренти, залишаючи простір для миші та килимка. Механічні перемикачі реагують миттєво на кожен дотик завдяки перемикачам SteelSeries QX2.
![]() |
IsabToshBoscJonaР?саеLiveР*язаАртиTellАртиАндрRenz9120AVTOSony
ВладBritFreeValiTrefраскПотсInteязыкWindWindWindРєРѕРјРїimagSony BoscDolcAdvaNeedValeRockTourSofiВВинЛитР*GreaНабоЛитР*КлимСави БереViceХворПопоразнСаккР*остактеВладBraiВороБирюкиноGarySatu ФадеавиаNighР?ванNineСороавтозаняFEARFredFyodсказР*адеПескBern препStenВагиавтоQuicР?ллюР?ллюNeroдеятСергPCIePCIePCIeДобрAlle IntrHousСазоBornBlacNoahМежеЛапиавтоСодеtuchkasCALSР*РѕРјР° |
Часовой пояс GMT +3, время: 18:55. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot