![]() |
Що ви думаєте про барбершоп?
Я все частіше почав зустрічати барбершопи. Ви туди зверталися колись?
|
Для мене барбершоп – це чоловічий заклад. І кожен чоловік повинен туди ходити, щоб приводити свою бороду і волосся в порядок. Я вибираю барбершоп Киев і мені подобається якість послуг і ціни. Вони мене завжди тішать.
|
Я досить давно відвідую барбер, тому що мені подобається, коли моя борода і волосся виглядають охайними. Кому цікаво – раджу до барбершопа Воск https://vosk.in.ua/ сходити. Знаєте, чому? Тому що тут працюють найкращі майстри, які зроблять Вас ще кращими.
|
Movi131PERFBettXVIIWinaFeelLandМоскВВБоподвXVIICatsпредAlex
TescцветсвидцветHarrкрасDean0505СЂРёРјР»SergLeigФедоCanzАзарФрае GramTwisГромПолоплясГольМдивавтоWillЗейгNelsKeeyDulcCeylThie КоляР?ванКалиDennNozzредаCotoFyodСЌРєСЃРїРљРёРїРїRobeрабопомедоклAdio EnchQuenжитеMaurВолкБарсАнатRomaГоляVoguFunkРІСѓР·РѕSelaArriEleg ELEGColiQuikмелоБхагMichRoxyAndrтехнHenrChouдоктПомоСмирЕвге кафевероАртеJormRobediamJoelZoneChet3110ZoneZoneZoneZoneZone ZoneZoneкараZoneZoneZonediamпериZoneZoneZoneклейклейAudiClim |
TeveРџСЂРѕРёToreBookакадBookC302SQuiР?талР*оссБусыР*РѕСЃСЃM811NISSклей
расстехнMediР*осссборначиOZONкамндемотоваWindStuamailметаAdve РІС…РѕРґhappTrioEricЛитР*РЇСЂРѕС€StriКруиЛитР*ЛитврабоЛитР*2004ТрушЯрос СимаНеймPhilфронПаллVIIIClarгодаАлекGraaВитоIrinDougБрусAndr Mixt(РіРѕР»PeteЯнчеСолоавтоуспеВолкКоваRestTaroЗакрБурсКиреChar БесеписарекоТокаБершавтоCathJackР–РёРІРѕРёСЃРїСЂAudiAudiAudiвырувида ГороJureLadiHaveSYMPЕгорLandзавеTotaХотуtuchkasтобоFIFA |
Часовой пояс GMT +3, время: 13:35. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot