![]() |
Красивий брендовий жіночий одяг
Я шукаю красивий брендовий жіночий одяг. Мене цікавить одяг на літо. Можете порекомендувати хороші бренди та перевірені надійні інтернет магазини, які мають широкий асортимент і надають класний сервіс доставки?
|
Залежить від вашого стилю та бюджету. Але я б порекомендував переглянути колекції брендів Манго та Зара. Там на літо завжди пропонують гарний асортимент стильного одягу як для жінок, так і для чоловіків. Вони пропонують чудові топи, спідниці та сукні, які підійдуть для різних подій.
|
Можу запитати у своєї дружини, яка часто замовляє одяг для себе в онлайн режимі. Завжди купує якісні та стильні речі. Напишу, якщо буде корисна для вас інфа.
|
Цитата:
Цей бренд пропонує елегантний та романтичний одяг, зосереджений на якості та деталях. Якщо вам подобаються такі речі, то можливо, ZIMMERMANN буде одним з улюблених брендів. Але, звичайно, це більш високоцінний бренд, тому бюджет слід враховувати. |
Дуже дорогий бренд. Можна щось дешевше підібрати.
|
А я купую одяг наших українських виробників. Вже знаю, що у бренду Солмар мені підходить 28 розмір джинсів https://solmar.com.ua/catalog/dzhins...r-is-28/apply/ вони дуже хорошої якості та правильного крою. Вже з'явилися новинки, замовлятиму собі на весну джинси. А ще оберу інші потрібні базові речі. І це все по доступним цінам.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 14:41. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot