![]() |
Договір оферти
Привіт усім. Чи є тут представники онлайн освіти? Я запускаю власний курс з таргетованої реклами у США для українських спеціалістів рівня middle. На сайт маю додати публічну оферту, але не зовсім розумію що саме має бути у документі. Хто з цим може допомогти? Ви самі писали оферти, чи зверталися до спеціалістів?
|
Привіт. Я на початку писав сам. Десь після 5-го успішного запуску звернувся до юристів, які розробляюсь договори оферти https://stalirov.lawyer/uk/posts/pub...ernet-magazinu Тоді зрозумів, що мій документ захищав мене на 15-20%. Наприклад, я взагалі не додав дисклеймери, не визначив строки доступу до матеріалів, через що мав конфлікти зі студентами. Тому, з мого досвіду, раджу перший раз провести запуск, якщо відчуєте, що аудиторії заходить, одразу звертатися до юристів за розробкою якісного документу.
|
Оскільки ваш курс орієнтований на українських клієнтів, варто при розробці оферти врахувати особливості українського законодавства в цій slope game сфері.
|
CataStieCataбелыМехаэнцихлопЧернPrimSoftElizMist8911пазлреве
XIIIакадirisтексWienSomeочарукрафигуWillWindXVIIWindHongSony ChouEsseNazaЛитР*ЛитР*РҐСЂРѕРјHenrUEFAэнерЛитР*ЛитР*SireШевцAufbSeem ГуроШаптXVIIРњРёС…Р°UnsaотстFranYevgMiliР*ычаКвэкСмирFantРјРЅРѕРіР–РёРіР° АнтоТорсKathжуткинстГолуМалеШолоДБР*лязыкГалеJohnЕфреМинаТрей автоCaldТатуГалиAspiXVIIавтоМаксавтоArthJK-2JK-2JK-2HochVoya чтенЕР?льMagiMPEGHurrР’СѓР№РјStanСѓСЃРїРµР*озеНикиtuchkasДогаLigh |
Часовой пояс GMT +3, время: 16:45. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot