Bisound.com - Музыкальный портал

Bisound.com - Музыкальный портал (http://www.bisound.com/forum/index.php)
-   Прочее (http://www.bisound.com/forum/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Де нормальну моцареллу купити? (http://www.bisound.com/forum/showthread.php?t=1371596)

Monolitt 22.05.2025 23:59

Де нормальну моцареллу купити?
 
Люди, підкажіть, бо вже голова кругом! Хочу зробити вдома піцу, як у справжній італійській піцерії, а не ту, що з ковбасою і кетчупом. Начитався рецептів, відео надивився, і скрізь пишуть, що найважливіше — це моцарелла. Але де ту нормальну моцареллу купити? У звичайному супермаркеті або якась жовта і тверда, або плаває у воді і схожа на кисломолочний сир. То що брати? І як зрозуміти, що вона нормальна? Може, хтось вже купував і знає, яка підходить для печі? Бо не хочу зіпсувати тесто і весь настрій...

Harik88 23.05.2025 13:17

Ой, знайома ситуація! Я сам якось хотів здивувати дружину — зробив тісто, приготувив соус, все по рецепту. А сир взяв той, що в найближчому маркеті був — якась "моцарелла", але після духовки він став просто жирною калюжею ��. І смак зовсім не той! Тому дуже раджу шукати саме той сир, який призначений для термообробки. Можна брати у спеціалізованих магазинах або шукати ту, що пише “для піци” чи “професійна”. Вона тримає форму, плавиться рівномірно й дає той самий «стретч», як у справжній піцерії!

Ferisov88 24.05.2025 23:38

Згоден на всі 100! Я вже тієї моцарелли перепробував, мабуть, штук десять. Одного разу навіть взяв якусь імпортну кульку, заплатив, як за пів піцерії, а смак... ну дуже звичайний. Зараз вже трохи розбираюсь. Якщо хочеш гарний тягучий ефект і смак — шукай ту, що в блоках, не в розсолі. І ще дивись, щоб була без зайвих добавок. Я собі беру таку, що спеціально для HoReCa, вона дорожча, але реально класна. Дружина каже, що піца в мене ліпша, ніж у кафе!

Музыкант Серега 26.05.2025 23:19

Я свій ідеальний сир для піци знайшов у METRO. Справді. Довго шукав, перепробував купу різних варіантів у звичайних супермаркетах, але або смак не той, або плавиться дивно. А в METRO моцарелла https://www.metro.ua/chomu-metro/pro...iri/motsarella така, яка реально підходить саме для запікання. Вони пропонують декілька варіантів — і кульками в розсолі, і у вигляді бруска, і навіть вже натерта. Я зазвичай беру брусок — економніше і краще плавиться. Сир не розтікається у воду, не згортається в грудки, а плавиться рівномірно, тягнеться так, як треба, і при цьому має дуже м’який вершковий смак, не надто солоний, без зайвих присмаків. І ще мені подобається, що METRO тримає якість — скільки разів не брав, завжди однаково хороший результат. Якщо хочете зробити класну домашню піцу або лазанью — дуже рекомендую глянути в сторону METRO. Там і вибір більший, і ціна нормальна за таку якість.



Часовой пояс GMT +3, время: 23:49.

vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot