![]() |
Де зараз вигідно купити чоловічі шорти великого розміру?
Друзі, дуже потрібна порада. Останнім часом шукаю нормальні чоловічі шорти великого розміру, але щось зовсім глухо з вибором. У звичних магазинах або тільки стандартні розміри, або великі шорти виглядають як мішок. Плюс ціни часто якісь захмарні, ніби за дизайнерський одяг. Може, хтось уже проходив цей квест і знає, де зараз можна купити щось адекватне за ціною, з нормальним виглядом, щоб не було соромно вдягнути на вулицю або поїхати у відпустку? Дуже прошу поділитися досвідом — важливо не лише знайти щось за розміром, але й вигідно купити, щоб не переплачувати за прості речі.
|
Розумію твою проблему — сам нещодавно стикався з тим самим. В основному в звичайних торгових центрах на великі розміри вибір або дуже обмежений, або взагалі відсутній. Часто пропонують те, що лишилося, а не те, що підходить. До того ж фасони часто або зовсім старомодні, або спортивні до крайності, що не завжди доречно. Я звернув увагу, що останнім часом все більше людей шукає шорти великого розміру саме в інтернеті. Онлайн-платформи пропонують більший асортимент, і там реально можна знайти моделі з нормальним пошиттям, які не виглядають як палатка. Просто треба трохи часу, щоб відфільтрувати те, що дійсно вартісне.
|
Та от саме тому й питаю — набридло ходити по магазинах і повертатись ні з чим. Онлайн ще не пробував, бо трохи переживаю, що не вгадаю з розміром або якістю тканини. Але якщо там вибір справді кращий, то вже час спробувати. Тільки от не знаю, з чого почати, щоб не натрапити на сумнівну якість або якийсь фейковий сайт. Може, підкажеш конкретно, куди звернутись? Бо сам шукати — то ще один квест, і знову ж таки не факт, що знайду щось путнє.
|
Розумію, пошук може бути втомлюючим, особливо якщо хочеш знайти щось конкретне — наприклад, чоловічі шорти великого розміру , які добре сидять, виглядають сучасно і при цьому мають адекватну ціну. Я нещодавно відкрив для себе непоганий варіант — інтернет-магазин Sweik. У них є окремий розділ, присвячений саме великим розмірам, і вибір там доволі пристойний. Переважно спортивного або повсякденного стилю, але з нормальним кроєм і тканинами. Що важливо — є чіткі розмірні таблиці, так що не важко підібрати саме свій розмір. Ціни — не найдешевші, але й не кусаються, враховуючи якість і те, що це речі для людей з нестандартною фігурою. Ще один плюс — швидка доставка і можливість повернення, якщо щось не підійшло. Я там замовляв чоловічі шорти великого розміру, і можу сказати, що залишився задоволений — тканина щільна, не розлазиться, пошив акуратний, виглядають на тілі добре, не як лахміття. Думаю, тобі теж варто глянути.
![]() |
Часовой пояс GMT +3, время: 23:35. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot