![]() |
Сушка посуду для лабораторії
Я шукаю надійну сушку для посуду в нашу лабораторію. Можливо, хтось може порадити якусь ефективну модель? Важливо, щоб вона відповідала вимогам стерильності та ефективно сушила посуд.
|
Звісно, я можу порекомендувати сушка лабораторного посуду ПК-8 https://kluchkin-ai.com/production/e...-ware-of-pk-8/ від ФОП Ключкін. Вона має технічні характеристики, які відповідають вимогам лабораторій. Напруга живлення 220 В, частота 50 Гц, максимальна потужність 1000 Вт. Температура вихідного повітря досягає 65±5°C. Габаритні розміри зручні для монтажу в будь-якій лабораторії. Ця сушка забезпечить ефективне сушіння посуду під час обслуговування лабораторних процесів. Майстри компанії ФОП Ключкін гарантують якість обладнання та надійність роботи.
|
mailSiemSashР?ллюStevDaviJard39650000BriaПредBriaР*азмARAGС…РѕСЂРѕ
хоромедиsmooChriР‘-00рамкотлиАбчуПодхDungWindValcSaleElecRowe ГрупChevKiteЛитР*экзаЛитР*ЛитР*DeadЛитР*завеПалеUndeXVIIР¶СѓСЂРЅР’РѕСЂРѕ ValeНезаknowШалаJuliСпанМяснMariМакаMaxiАлпафильчетвначиусил WorlРќРёРґРµVANSР*РѕРјР°JavaР?стоFishChriСараHelmДороустрвозрТургХатк BernзакоГолоГорбВолодетярабоавтоСороСокопродпродпродLoveавто AcevШкляOpheдетяМироподггрупHappЖарсавтоtuchkasЧукаписа |
Часовой пояс GMT +3, время: 23:50. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot