![]() |
Відкриття офшору
Чи могли б ви розповісти, які основні кроки потрібно зробити, щоб відкрити офшорну компанію, і на що варто звернути особливу увагу при виборі юрисдикції? Хотілося б зрозуміти, з чого почати і які документи будуть потрібні для цього.
|
Так, звичайно, можу поділитися загальними кроками. Насамперед потрібно визначити мету відкриття офшорної компанії — це може бути оптимізація оподаткування, захист активів чи розширення бізнесу. Далі обираєте юрисдикцію — зверніть увагу на рівень конфіденційності, стабільність законодавства, імідж країни, вимоги до звітності. Серед популярних варіантів — Беліз, Сейшели, ОАЕ, Кіпр. Потім — підготовка документів: копії паспорта, підтвердження адреси, інколи — рекомендаційні листи. Варто також продумати структуру компанії: хто буде директором, акціонером, чи потрібен номінальний сервіс. Далі звертаєтесь до спеціалізованої фірми або юриста, які допоможуть усе оформити.
|
Коли постало питання розширення бізнесу за кордоном, я почав вивчати можливості відкриття офшорної компанії. Зупинив свій вибір на Британських Віргінських Островах, оскільки ця юрисдикція вважається стабільною та зручною для міжнародної діяльності. Для супроводу цього процесу я звернувся до юридичної фірми, яка відкриває офшори на британських віргінських островах https://www.campiogroup.com/ukraine/...nskie_ostrova/ з самого початку вразив професіоналізм команди: вони чітко пояснили всі етапи, перелік документів і строки. Особливо ціную те, що вся бюрократія була зведена до мінімуму — я отримав готову компанію з усіма необхідними паперами.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 16:53. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot