![]() |
Пакети для пакування
Іноді здається, що вибір пакетів для пакування дуже широкий і трохи заплутує. Чи є якісь рекомендації, як правильно підібрати пакети, щоб вони були зручні, надійні і при цьому виглядали привабливо? На що варто звертати увагу, крім розміру?
|
Повністю погоджуюся — іноді асортимент пакетів для пакування справді може заплутати. Найперше, варто визначити призначення пакета: для яких товарів він буде використовуватись — харчових, одягу, техніки тощо. Далі слід звернути увагу на матеріал: поліетилен високої щільності підійде для важчих речей, а біорозкладні варіанти — для екосвідомих покупок. Також рекомендую оцінити щільність пакета (мікрони) — вона впливає на міцність.
|
Я маю невеликий магазинчик з екотоварів у Харкові, і пакування для мене — це не просто зручність, а частина філософії. Коли обирала, де замовити пакети, довго шукала щось якісне, стильне та доступне. Врешті натрапила на пакети для пакування https://www.liderpak.ua/product-category/packs/ на цьому сайті. Асортимент великий, є як звичайні пакети, так і крафтові — дуже підходять до моєї продукції. Зробила замовлення, і вже через кілька днів отримала пакети — щільні, акуратно прошиті, з міцними ручками. Клієнти також оцінили — часто запитують, де я їх знайшла.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 14:55. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot