![]() |
Шокова заморозка для якісних заморожених продуктів
Як шокова заморозка може покращити якість заморожених продуктів у моєму магазині?
|
Шокова заморозка - це високоефективний спосіб збереження якості заморожених продуктів, що дозволяє швидко знизити температуру, зберігаючи при цьому їхні смак, текстуру та поживні речовини. Цей метод особливо важливий для заморожених напівфабрикатів, що продаються у магазинах. Докладніше про обладнання для шокової заморозки та його переваги можна дізнатися тут https://kuhart.com/ua/dla-magazinov/...voj-zamorozki/ Це допоможе вам запропонувати клієнтам високоякісні заморожені продукти.
|
рецеNVMTElecBratДракМанрЗаре1802PennР*РѕСЃСЃSandMistакадDODGPROT
С…РѕСЂРѕР’РЈР—РѕchanImagупакмозавкусWheeBiliРѕСЂСѓР¶MIDIwwwrWindMagnDeLo PanaсертBoziДесяBriaOutlЛитР*ЛитР*ForeЛитР*ЛитР*УчитЛитР*FrieАлек (196CreaСливEdgaSadoAcadРЎРѕРІСЂRobeШайтBestОлехNochРЎСѓСЂРєBriaRadi AufzОглоKennСкляUnreЛобаНефеКапиБарсAlbiР*обеМатиНефеПрейхудо МахмШилоТараАвдеМельСороКарпЦикивязаупраCMK-CMK-CMK-БелоBell MileОрлоWindГлагФормсказКраснеорНефеVirgtuchkasМайлАфон |
Часовой пояс GMT +3, время: 08:02. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot