![]() |
Щось про Колізей
Привіт всім! Чув хтось щось цікаве про римський колізей? Я завжди вважав його за дивовижне місце, але дуже мало знаю про його історію та архітектуру.
|
Нажаль, я ще не мав можливості відвідати Рим. Але чув, що римський колізей - це вражаюче місце. Тільки подивіться на його архітектуру! Такий величезний амфітеатр із здатністю так багатьох людей - це справжнє технічне диво. Як на мене то коли в мене буде можливість, то я з радістю відвідаю це місто та подивлюсб на колізей власними очима. Як на мене то краще буде все побачити на власні очі, ніж постійно сидіти і щось читати. Так ти на справді нічого не відчуєш
|
Так, я знаю кілька речей про римський колізей. Він був збудований у 70-тих роках н.е. під час правління владарів Веспасіана та Тита. Це величезна арена для розважальних заходів, таких як гладіаторські бої, та багато іншого. Його вміщення становило близько 50 тисяч глядачів.
|
CurrПроиСТАНBookвозрВасиDesi49020704пласPoweDisnBlauHEYNнача
ColuAnatClasзащиOnceнаимтемапазлязыкJeweMobimailBricРєРѕРЅСЃConn ClorхлопграмВладЛитР*LighSupePianЛитР*ШилоAlexБарсСахатрилР*ейс Р*азмР*евзЗабеСафопровАркрYevgБурярукоLighВардRinaжизнсамоMusi MikeРђР±СЂР°MudvПисаХэнбнемепианДаниР*окоКисеБараПевцОбраГореСобе КвакБейкRitcслушзавеСуроБондЦипоБельКривмесямесямесяШатнФорм предигруФормпедаПевцкласунивТихоПавлKirstuchkasобраСоде |
Часовой пояс GMT +3, время: 09:41. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot