![]() |
Хто допоміг вам зробити перший виграш у трейдингу і чому це було важливо?
Хлопці, цікаво, хто вам реально допоміг зробити перший виграш у трейдингу? У мене, чесно кажучи, перші спроби були жахливі — гроші швидко йшли, і я майже збирався здатися. Але один знайомий показав, як правильно починати з мінімальних сум і відстежувати рухи ринку. Це дало перший невеликий профіт, і я зрозумів, що можу реально вчитися і не втрачати все підряд.
|
Часто помічаю, що люди більше довіряють практичним прикладам, ніж теорії. Наприклад, на форумі бачиш, як хтось ділиться своєю реальною помилкою, і це набагато краще запам’ятовується, ніж сухі правила з книжки. Та й часом корисно просто поспостерігати, як різні люди підходять до однієї задачі — від цього теж можна багато зрозуміти.
|
Я можу розповісти свій досвід — мені перший реальний виграш допоміг зробити дуже доступний бонус від брокера, точніше його можна знайти тут https://gerchikfx.com/bonus/ua/?utm_...m_campaign=141 Він реально дав змогу потренуватися без великого ризику. Пам’ятаю, тоді я нарешті зрозумів, що навіть маленькі кроки і правильне планування приносять результат, і це мотивувало далі вчитися.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 00:42. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot