![]() |
Якісний металопрокат для будівництва
Почав будівництво приватного будинку і зараз стою перед вибором — де краще купити металопрокат у Києві. Пропозицій море, але ціни різняться кардинально. Одні компанії обіцяють "оптові ціни", але коли доходить до рахунку — виходить удвічі дорожче. Хочу знайти надійну металобазу, де є широкий асортимент: арматура, балки, труби, куточки. Також цікавить доставка по Києву, бо немає власного транспорту. Може, хтось уже працював із перевіреними постачальниками? Цікавлять конкретні рекомендації, щоб не натрапити на неякісний метал або завищені ваги.
|
Я вже кілька років беру метал у БЕКАС https://bekas.com.ua/ua . Це надійна металобаза в Києві, яка працює ще з 1994 року. У них величезний асортимент — понад 600 позицій прокату: труби, швелери, балки, арматура тощо. Перевага в тому, що все купується напряму у виробників, тому немає націнок посередників. Мені подобається їхня доставка — завжди чітко в обумовлений час, навіть великі обсяги привозять без затримок. І ще важливо: чесне зважування, що зараз велика рідкість. Рекомендую.
|
| Часовой пояс GMT +3, время: 07:13. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot