![]() |
Матрас для двоих
Спим вдвоём, и каждый раз, когда жена поворачивается, я просыпаюсь. Подскажите, есть ли матрасы, которые гасят колебания.
|
Я долго искал именно такой вариант, чтобы спать спокойно всю ночь. Матрасы Materlux с независимыми пружинами отлично изолируют движение, и теперь я вообще не чувствую, когда рядом кто-то двигается. Взяли в Grandemebel, и теперь наконец-то высыпаемся оба.
|
Колись я прокидався зранку й відчував, що спина “ламається”. Думав, це через стрес, але ні — винен був старий матрац.
Друзі порадили спробувати A-Matras, можете перейти за посиланням Замовив модель середньої жорсткості, і, чесно, не очікував, що різниця буде настільки відчутною. Сон став глибшим, прокидатись стало легше. |
Я сплю на матраці з Матролюксу і дуже задоволений - матрац сам по собі якісний і це при тому, що його вартість дуже адекватна. Рекомендую Вам чисто для порівняння поїхати їхній офіційний магазин, яких по всій країні більш ніж достатньо. Я на проспект Героїв Небесної Сотні, 24/83 (Софіївська Борщагівка) https://g.co/kgs/tjr911j їздив та зробив дуже вдалу покупку, тому однозначно рекомендую Вам цього виробника - Ви точно не пошкодуєте.
|
| Часовой пояс GMT +3, время: 15:08. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot